Wednesday, 6 July 2011

i'm back..:p

Assalammualaikum wbt,

How's everyone?hope sihat la ye..sorry lah aku baru sempat nak bukak blog petang nie..yelah as i mention before..busy ngan thesis..ngeee..sangat-sangat terkejut sebab my amigos dah bertambah..heheeee..thanks u guys..insyaAllah i'll follow back..hope my blog giving everyone inspirations,informations..(hopefully lah ye..:p)

Akhirnya semalam siap juga..termasuklah siap print draft nak hantar kat lecturer..memang sistem kecepatan maksimum seminggu..hahaaaa..sangat-sangat stressful kut sebab banyakkkkkkkkkkkkkkkkkk bahan nak kena bahas..huhuuuu..syukurlah at least ada a few things je kena settle..

Yang paling best giler hari nie adalah ujian remedial(repeat) toksikologi..giler hampagas betul aku jawab..yelah patutnya belajar semalam dan hari-hari sebelumnya..tapi apakan daya..aku terpaksa pay extra attention to thesis menyebabkan pagi tadi selepas subuh baru aku study..nasiblah paper pukul 1pm..hahaaaa..main-main betullah..actually kan nie just nak baiki result yang tak berapa nak comey la kan..sebenarnya takyah amik pun takpe..saje je ngade-ngade nak amik..konon-konon cuba kaedah cuba jaya..try luck lah..:p soalan susah giler nak mati tadi..tapi aku stil hidup lagilah..hahaaaa..sebab lecturer lain yang ajar..essay kut..pe lagi..memang menggoreng sakan la weihh..kalah ibu Ita yang selalu aku pesan keowtiow goreng..(mulalah tu ngarut..abaikan ye..) owhh walopun aku takdelah leh jawab sangat exam tadi tapi aku rasa gembira sangat-sangat..apekah???

Hmm mungkinlah sebab draf thesis dah siap..pastu mak bagi kabar gembira-->elaun PAMA da masuk..:p
pastu malam nie macam nak bergayut dengan my lil sis..she's like having a lot of trouble lately..kesian pulak dengan minah sekor tu..walopun kalo dah tepon macam nak bercakar je..gurau-gurau manja lah katakan..heheee..

p/s=malam nie nak lepak tengok citer korea..yeayyy..as a reward to my hardworking days..:p sangat-sangat wajib pergi facial sebab pimple mencanak-canak naik dengan girangnya gara-gara stress thesis,pola makan tak betul,busy nak jaga muka sendiri..huhuuuuu..tu lah asyik jaga muka lappy je..(in terms of menghadap screen lappy tiap-tiap hari..)..(T.T)

3 comments:

  1. @tiqa=siap draf..insyaAllah nnt lgkh sterusnya menyusul..doakn ye..de 2 step lg..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...